Zakelijk

Wil jij ook het beste nagelverzorgingsmerk opnemen in het assortiment van jouw winkel, webshop of franchiseformule? Dat kan! Bij KISS zijn we altijd opzoek naar ondernemers die het merk omarmen en een stap verder kunnen brengen.

Anviri Cosmetics

Anviri Cosmetics is de officiële distributeur van KISS op de Nederlandse en Belgische markt. Vanuit Lelystad gaan dagelijks ladingen het hele land door om winkels en ketens te bevoorraden. Onze producten zijn onder andere te verkrijgen bij verschillende groothandels, waaronder Kruidvat.

Samenwerking

Wanneer je een samenwerking aangaat met ons, betekent dat ook echt dat we het samen zullen doen. Bij Anviri weten wij alles van nagels, wimpers en verzorgingsproducten en kunnen wij jou een stap verder helpen. Samen hebben we namelijk hetzelfde doel: KISS tot een groot succes maken.

Ondersteuning

Ook ondersteunen wij je zoveel mogelijk bij het verbeteren van de verkoopresultaten. Iedere dag staan wij met onze specialisten voor je klaar. We ontwikkelen en distribueren marketing- en verkoopcampagnes, marketingmaterialen en dragen bij aan de online marketing. Alles zodat KISS het grootst haalbare succes behaalt.

Wil je Kiss toevoegen aan het assortiment van jouw winkel? Vul dan onderstaand formulier in, dan neemt een van onze accountmanagers snel contact met je op.

Zakelijk contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.