Over ons

KISS is ’s werelds grootste fabrikant en leverancier van nagelproducten van professionele kwaliteit. Onze oorsprong ligt in Amerika en vanaf het moment dat we zijn gestart met het maken van de best mogelijke producten groeiden we enorm. De distributie werd uitgebreid en lagen we bij grote Amerikaanse retailers, zoals Walgreen en Walmart.

De eerste op de markt

Wij waren het eerste bedrijf dat nagels van professionele kwaliteit rechtstreeks naar de consument brachten, dankzij onze alles-in-één kits. Door deze kits te ontwikkelen brachten wij producten op de markt die gemakkelijk thuis zijn te gebruiken.

Tegenwoordig hebben we ons assortiment verder uitgebreid. Naast nagelkits hebben wij nu ook nagelverzorging, Nail-art , manicure- en pedicure producten en wimper- en wenkbrauwkits. Elk van deze kwaliteitsproducten is voortgekomen uit onze innovatieve denkwijze en uitgebreide salonervaring.

Succes over de hele wereld

Het succes van onze producten breidde zich razendsnel uit over de hele wereld. Steeds meer retailers ontdekten dat de producten van KISS uniek zijn. In de VS sloten steeds meer retailers zich aan en ook internationaal kwamen er retailers bij.

Tegenwoordig zijn onze producten verkrijgbaar in meer dan 90 landen over de hele wereld.

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.