Thuis de mooiste nagels creëren doe je zo

Iedere vrouw wil toch verzorgde nagels die langdurig mooi blijven, niet? Helaas kan het nu zo zijn dat jouw favoriete nagelsalon dicht is door de huidige situatie. Maar geen paniek, zelf mooie nagels maken is heel gemakkelijk. Zo kom jij je dagen wel door en zien je nagels er weer fantastisch uit. Win-win!

De voorbereiding

Of je nu kiest voor gellak, kunstnagels of gewone nagellak, een goede voorbereiding is belangrijk. Met de juiste voorbereiding blijven jouw nagels straks het langst en het mooist zitten. Vijl je nagels op de juiste lengte, duw je nagelriemen voorzichtig terug met een bokkenpootje en maak daarna je hele nagel dof met een vijl. Vervolgens maak je je nagels goed schoon, zodat de kunstnagel of nagellak goed kan hechten.

Kunstnagels zetten

Niet gezegend met sterke, lange nagels van jezelf? No problem. Kunstnagels kunnen dan de oplossing zijn om altijd verzorgde nagels te hebben. Deze kunnen niet afbreken of brokkelen, waardoor ze er altijd mooi uit zien. Wat ook fijn is dat je zelf de lengte kunt bepalen, waardoor je altijd nagels hebt die bij je passen.

Kunstnagels met press-on systeem

Met een press-on systeem is het zetten van kunstnagels zo gepiept. Door dit systeem hoef je alleen het plasticje van de achterkant af te halen. Plak hem op de juiste vinden en je bent klaar. Zo simpel, zo snel, maar zo mooi!

Kunstnagels met lijm

Zorg er voor dat je handen goed schoon en vetvrij zijn om de nagel optimaal te laten hechten. Breng lijm aan op de achterkant van de kunstnagel én op je eigen nagel. Leg de kustnagel op je eigen nagel en druk deze vijf seconden aan. Zorg ervoor dat je voldoende lijm gebruikt, anders ontstaan er luchtbellen. Zitten ze erop en zijn ze helemaal droog? Vergeet dan niet nog een verzorgende crème op je nagelriemen te smeren om deze extra te verzorgen.

Gellak zelf aanbrengen

Tegenwoordig zijn er steeds meer producten op de markt waarmee je zelf gellak kunt aanbrengen. Lak je nagels gewoon zoals je dat gewend bent. Zorg er wel voor dat de lak niet te dik wordt aangebracht. Dit kan er namelijk voor zorgen dat hij niet goed uithard onder de lamp. De lamp gaat vanzelf weer uit zodra je nagels zijn uitgehard. Breng een nieuwe laagje aan (indien gewenst) en doe je handen weer in de lamp. En tada, jij kan voorlopig weer vooruit met prachtige nagels.

Zo zie je maar, ook zonder nagelsalon kunnen we met verzorgde nagels door het leven. Er zijn genoeg opties waarmee je jouw nagels kan laten stralen.

Deze blog is al eerder verschenen op ANVY.nl

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.