kunstnagels

Kunstnagels zonder lijm: zo werkt het

Kijk jij ook altijd vol verwondering naar die prachtige lange nagels van anderen, maar lukt het je maar niet om je eigen nagels zo mooi lang te krijgen? Heb je wel eens kunstnagels geprobeerd, maar houd je niet van dat geknoei met lijm? Dat komt goed uit, want wij hebben de ultieme oplossing. Kunstnagels zonder lijm!

imPRESS nagels zonder lijm

De imPRESS nagels zijn uniek, want het is de enige soort zonder gedoe met nagellijm. De nagels zijn voorzien van een press-on systeem waardoor het je gemakkelijker wordt gemaakt. De achterkant heeft een plastic tabje, en wanneer je deze eraf haalt kun je hem op de juiste vinger plakken. That’s it!

imPRESS kunstnagels voor voeten

Een ander uniek idee van imPRESS zijn de kunstnagels voor tenen. Deze hebben exact de afmetingen voor onze tenen, waardoor je ook in slippers kunt shinen. Ook deze zijn net zo makkelijk als de kunstnagels voor je handen: gewoon met plasticjes op de achterkant.

Tips voor het onderhouden van kunstnagels

Heb je de kunstnagels geplaatst? Dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. En ook daar hebben we tips voor.

  • Nagelriemolie zorgt ervoor dat je eigen nagel sterker wordt. En hoe sterker je eigen nagel, hoe beter de kunstnagel blijft zitten.
  • Wees voorzichtig met ze. Hoe meer je ze gebruikt om dingen open te maken (het zijn geen blikopeners!), hoe sneller ze breken.
  • Gebruik zo vaak mogelijk handschoenen om je nagels te beschermen.
  • Hoe langer de nagel, hoe sneller je ze stoot en ze zullen afbreken.
  • Een handcrème is geen overbodige luxe.

Wil jij ook graag deze makkelijke manier van nagels proberen? Geloof ons, nadat je dit hebt geprobeerd wil je niet anders meer. Je vindt de nagels op deze pagina. 

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.