nageltrends

De 6 nageltrends voor de zomer van 2021

Teenslippers, zwierige jurkjes en cocktails. De zomer is officieel begonnen! In dit heerlijke seizoen showen we graag onze nagels. Vrolijke kleurtjes, felle lakjes en abstracte vormen op onze vingers en tenen doen we allemaal graag. Daarom vertellen we je graag over de nageltrends voor de zomer van 2021.

Rode nagels

Een echte klassieker die ook dit jaar weer prima kan: rode nagels. Lang, kort, donker of licht – alles is mogelijk met deze populaire kleur. Makkelijker dan dit gaat het niet worden!

Verschillende kleuren

Een leuke manier om bijvoorbeeld die rode nagels net wat vrolijker te maken, is door verschillende kleuren te gebruiken. Doe bijvoorbeeld een gele of lichtblauwe kleur op je ringvingers. Een simpele manier om je vingers écht te laten shinen. Maar eigenlijk zijn alle combinaties deze zomer toegestaan om heel makkelijk een leuk en speels design te creëren. 

Minimalistische lijnen

Nog zo’n makkelijke manier om je design wat vrolijker en speelser te maken, is door dunne lijnen toe te voegen. Hier moet je alleen even een dun kwastje voor aanschaffen. Ook hier geldt: er zijn geen regels. Golfjes, rechte lijnen, op willekeurige nagels, alles kan en werkelijk alles mag. 

Glitter nagels

Glitters alleen voor kerst? Zeker niet! Ook deze zomer kun je losgaan met glitters op je nagels. En ook hier is het juist de variatie wat het leuk maakt. Probeer bijvoorbeeld een alleen een glittertje op je ringvingers aan te brengen, voor een heerlijk speels effect.

Nail stamps

Wil je graag een mooi design, maar vind je het lastig om zelf met een kwastje in de weer te gaan? No worries, we got you. Precies daarvoor zijn nail stamps uitgevonden. Er zijn veel designs te vinden die je als sticker op je nagels kunt plakken. Of wat vind je van deze prachtige glitter gems? Ook dit is een supermakkelijke manier je standaard design op te vrolijken.

Pastel kleuren

Als laatste mag ook deze klassieker niet ontbreken. Pastelkleuren als lichtgroen, lichtblauw of lila zien we al veelvuldig terugkomen. In onze make-up, kleren en ook op onze nagels. En ook hier geldt: varieer er op los!

Zoals je ziet zijn er veel trends dit jaar, die niet allemaal moeilijk zijn om te maken. Hoe fijn is dat! Mocht je hulp ermee willen, wij hebben een grote collectie kunstnagels in alle designs en kleuren. Zo wordt het nóg makkelijker om helemaal on trend te zijn.

© 2020 Anviri Cosmetics B.V | Een site van Forwardis B.V.